Топ-10 заходів з психології у лютому 2020 року

Команда психологічної допомоги, турбуючись про Вас, створила підбірку найцікавіших психологічних заходів на теми саморозвитку, сім’ї, фінансів та багато іншого. Які б складнощі на Вашому житті не зустрічалися, завжди можна знайти допомогу та підтримку, варто тільки захотіти. Ми наважилися підштовхнути та налаштувати Вас до змін на краще у своєму житті. Тож не баріться, відшукайте своє!

1. Міжнародний онлайн форум “Технології щастя”

Що Вам необхідно для банального, але такого заповітного щастя? Гроші? Любов? Здоров’я? Кожен із нас мріє об’єднати цих 3-ох китів, аби побудувати свій непохитний світ щастя та гармонії. Але людство вже давно на порозі 21 століття, тож пора відмовитися від старих байок та міфів і звернутися до новітніх технологій, навіть, якщо це стосується абстрактного відчуття щастя.
На міжнародному онлайн форумі з незвичайною та гучною назвою “Технології щастя” Вам дадуть відповідь на питання як змінити долю своїми руками та як пов’язані гормони щастя із позитивною енергетикою. Пояснять про принцип грошового магніту та про рівновагу в кар’єрі й в стосунках з партнером.

Де?  Онлайн зустріч
Коли?  2 – 13 лютого
Детальніше: https://www.facebook.com/events/117553362856890/

2. Дні кота — зимові ігри 2020

Якщо стандартні формати заходів з психології для Вас прісні й малоцікаві, то запрошуємо на незвичайний тренінговий марафон настільних ігор. З їх допомогою, запевняють організатори, Ви зможете розбудити весну та порадувати свого внутрішнього котика. Працюючи в командах, ігровий процес буде контролювати професійний тренер з психологічною освітою. Настільні ігри навчать взаємодіяти зі своєю підсвідомістю задля досягнення успіху, помічати радість життя навколо себе та переосмислити свої страхи, комплекси та біль, аби знайти віру в себе.

Де?  Одеса
Коли?  22 лютого
Детальніше: https://www.facebook.com/events/1025839634287819/.

3. Фестиваль “Happy Time”

Ще один варіант нестандартного підходу в психології через ігропрактику. Фестиваль “Happy Time” запрошує до новітнього світу трансформаційних ігор, що допомагають знайти відповіді на важливі питання.

Де? Київ
Коли?  29 лютого
Детальніше: https://www.facebook.com/events/1190815064449763/.

4. Психологічний марафон-фест Art-ключ

Всю тематику заходу організатори прив’язують до двох символів: ключ та двері. Чимало дверей ми у своєму житті відчиняли та чимало залишилися назавжди замкненими для нас. З 8-ми дверей, що символізують 8 сфер життєвого балансу, Вам запропонують відчинити саме ті, що порушують хвилюючі для Вас питання, які можна вирішити в 3 етапи.

Формат? Онлайн зустріч
Коли? 8-9 лютого
Детальніше: http://artkey.org/

5. Конференція “Просуваюся в кайф”

Безкоштовна конференція Альони Щербюк присвячена одній із найактуальніших тем сьогодення — просування в інтернеті. Мета заходу:

  • показати, що просування в інтернеті може бути цікавим;
  • поділитися секретами створення он-лайн продуктів;
  • показати як піднятися на ноги після перших невдалих спроб.

Формат? Онлайн зустріч
Коли?  22-23 лютого
Детальніше: http://prodvizhforwomen.tilda.ws/

6. Конференція Арт-мак

Кожен із нас стикався з відчуттям вини, страху, гніву і не розумів як усвідомлювати й проявляти прихованих емоцій. Тож, яким чином побудувати щасливі стосунки з собою та світом?
“Емоції, котрі Ви відчуваєте на даний момент, визначають Ваше завтра. Візьміть їх під контроль та управляйте своїм життям.” Саме з таким гаслом організатори Арт-мак закликають Вас ознайомитися з емоційним інтелектом та приручити свої емоції. Ця конференція підійде як і для тих, хто працює в допоміжних сферах (психологи, викладачі, соціальні працівники) так і для того, хто хоче навчитися управляти своїми емоціями для якісно кращого життя.

Формат? Онлайн зустріч
Коли? 29 лютого – 1 березня
Детальніше: https://iprmaximum.com.ua/artmak

7. Конференція “Емоційна грамотність”

Захід, що спрямований на найважливішу категорію нашого суспільства — дітей, а саме підлітків. Якби в усі часи людство знало, що таке емоційний інтелект і як управляти своїми емоціями, а тим більше вивчало б його з дитинства, то, можливо, сьогодні б суспільство не мало складних ситуацій, що зачіпають життєві інтереси всіх народів світу. Тож, в наші часи важливо не пускати це все на самоплив, а навчати дітей емоційної грамотності, аби в майбутньому наше суспільство складалося все більше зі свідомих громадян з “правильними” думками, що не містять емоцій гніву, образ, страху і вини.

Де?  Київ
Коли?  6 лютого
Детальніше: https://www.facebook.com/events/973849646319415/

8. MamaPapa Forum – конференція люблячих батьків

І ще один захід, що присвячений важливій темі — виховання дітей. Озираючись навколо, виникає питання, чому у вчителів, вихователів, а особливо батьків виникають складнощі у спілкуванні з дітьми? Все дуже просто, запевняють організатори, адже змінилася їхня парадигма виховання. Важливо усвідомити, що вони — діти майбутнього. Окрім цього, зірковий склад спеціалістів з дитячої психології зверне Вашу увагу на сучасні труднощі, що виникають у вихованні, на те, як встановити межі для дитини та навчити її критично мислити.

Де? Київ
Коли? 29 лютого
Детальніше: https://www.facebook.com/events/2424781231175157/

9.Група психологічної підтримки родичів людей з розладами психічного здоров’я

Розлад психічного здоров’я у близької людини може стати досить важким випробуванням для її родичів та друзів. Не тільки хворий, але й близькі стають заручниками складної ситуації, яка тримає їх в постійному стресі та відчутті безпорадності. Найефективнішим способом психологічної допомоги членам сімей людей, які страждають розладами психічного здоров’я, є метод груп-аналітичної психотерапії. Тут допоможуть адаптуватися до ситуації, не втратити цінність власного життя, бути стресостійким, обговорити окремо відношення до хвороби й хворого і врешті-решт знайти вихід.

Де? Київ
Коли? 1 лютого – 30 червня
Детальніше: https://upsihologa.com.ua/training-featured.php?num=7627

10. Благодійна конференція “Нове життя”

Іноді життя нас може загнати в глухий кут, лякаючи страшною хворобою, забираючи близьких і не залишаючи права вибору для нас. А зіштовхнувшись зі страшним діагнозом, люди часто залишаються із хворобою сам на сам. Але, навіть після складних пройдених випробувань, завжди є надія жити повноцінним життям і відпустити страшні ситуації, що склалися. Звернися по допомогу, будь сильніше хвороби.
Формат? Онлайн зустріч
Коли? 8-9 лютого
Детальніше: https://www.facebook.com/events/2964728360218063/