Спікер фестивалю ”Святкуємо життя” – Панасюк Віктор

Психолог, фахівець з метафоричного коучингу, тренер соціально-психологічних програм, директор напрямку “Art-coaching і розвиток креативності” в Nazarevich-Art, навчальний тренер ГО “Західноукраїнська асоціація арт-психологів та арт-терапевтів”

Майстер – клас “Персональні умови досягнення успіху: матриця особистих ресурсів”

В рамках майстер-класу буде розкрито умови саморегуляції внутрішніх та зовнішніх чинників ресурсності особистості за допомогою систем-образів (візуалізації) як форми і способу самокодування психіки в арт-терапії. Робота буде здійснюватися на прикладі роботи з проективною методикою “Pockets”, де зображення і метафори наповнені особливим архетипним і метафоричним значенням, що слугує перехідним простором для актуалізації прояву символів і їх структурування в образах персональних ресурсів.

Додатково буде використана авторський метод “прозорої проекції” для візуалізації персональних ресурсів та несвідомих бажань, потреб. В результаті учасники 1. отримають розуміння схеми конструктивного використання та механізму поновлення ресурсної енергії, 2. познайомляться ближче з архетипами власної ресурсності, 3. навчаться трансформувати деструкції у особистісний потенціал. Майстер-клас буде цікавий та корисний, як звичайному слухачеві, так і професійному психологу.

Докладніше про фестиваль http://psyhelp.com.ua/events/svyatkuyemo-zhyttya/