Спікер фестивалю ”Святкуємо життя” – Панасюк Анастасія

Практичний психолог, консультант з питань інклюзивного супроводу дітей методами арт-терапії, навчальний тренер ГО «Західноукраїнська асоціація арт-психологів та арт-терапевтів», модератор дитячого напрямку у Nazarevich-Art.

Майстер-клас «Мамині страхи – дитячі проблеми. Як знизити рівень материнської тривоги»

У рамках майстер-класу ми будемо говорити про особливості та причини впливу переживань мами на дитину, працювати із техніками проективних методів арт-терапії, з метою виявлення механізмів подолання та зниження рівня тривоги у мами дитини.

       Робота буде здійснюватись на прикладі проективної методики  «Помагайко» – інструмент в роботі зі страхами, тривогами, нав’язливими станами, є діагностичним, профілактичним та корекційним методом у роботі з дітьми та дорослими.

        У результаті роботи учасники 1. отримають теоретичний екскурс по даній темі; 2. навчаться самостійно регулювати та знижувати рівень тривог та негативних емоцій; 3. наповнять власну скриньку новими техніками та прийомами використання тематичних картинок «Помогайко» в роботі з дітьми та дорослими. Даний майстер-клас буде корисний як професійному психологу так і батькам, та всім хто працює із дітьми.

Докладніше про фестиваль http://psyhelp.com.ua/events/svyatkuyemo-zhyttya/