Спікер фестивалю ”Святкуємо життя” – Єва Бюксель

Експерт по техніках наповнення жіночою енергією, автор унікальної жіночої практики «Ладуніца», арт-терапевт, нлп-майстер, автор і ведуча трансформаційних офф-лайн і он-лайн тренінгів і програм.
Вивчала стародавні і сучасні знання в енергетиці та психології. І свої програми й тренінги засновую на об’єднанні знань різних шкіл і практик. Адаптую древні знання для задач сучасних жінок.

Майстер-клас «ЖІНОЧЕ РІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ»

МК про те, як зробити своє життя легше просто правильно розподіливши справи в році.
Як пори року з прикрої перешкоди перетворити на союзників.
Як цикли природи використовувати в якості допомоги та підказки.

Я думаю, що ви знаєте про сонцестояння і рівнодення … як про астрономічні явища. Можливо бачили статті астрологів перед кожним таким днем, де вони розповідають про вплив в планет в ці особливі дні.

Але як всю цю інформацію зібрати в систему? Щоб бачити всю картину, весь рік повністю. Розуміти не на рівні поточних подій, а на рівні тенденцій які дії в цей період буде здійснювати найлегше.

На МК я розповім і поясню як розподілити справи за сферами життя і за порами року, щоб вони дружили та створювали ефект синергії.

В результаті ви:
— розплануєте свій рік в злагоді з циклами матінки-природи
— зрозумієте принцип такого планування і зможете застосовувати його самостійно
— дізнаєтеся як багато ресурсів і допомоги в здійсненні планів зможете отримати здійснюючи правильне дію в правильний час.