Про себе

Я сертифікований гештальт-терапевт, спеціалізуюся на темах партнерських стосунків, співзалежності, контрзалежності, нарцисізму, труднощах у  побудові близьких стосунків, тривозі, депресії, кризових ситуаціях, труднощах, пов´язаних з еміграцією та втратами. Також працюю з ПТСР за допомогою протоколу LI-терапії.

Психотерапію розглядаю як процес росширеня усвідомлення того, що відбувається, своєї ролі у подіях власного життя та процес пошуку способів діяти інакше.
Гештальт-терапія працює через усвідомлення та проживання почуттів та емоцій, розуміння власних потреб у контакті з іншими людьми, прояснення тих сенсів, які існують  у тому, що відбувається для вас.

Окремий напрямок моєї роботи: консультування з питань, пов´язаних з кар´єрою – синдром самозванця, труднощі починаючих керівників та підприємців.
У цих темах я приділяю увагу проясненню почуттів та емоцій, що заважають рухатися вперед – страху, сорому, почуттю провини та іншим, а также питанням влади і відповідальності.

Можу проводити консультації українською та російською, працюю як індивідуально, так і з парами. На даний момент тільки онлайн

Освіта

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

2010/2015 Магістр психології, викладач психлогії у ВНЗ

Московський Гештальт Інститут

2014/2021 Гештальт-терапевт
Немає затверджених відгуків для показу!