Про себе

Як свідчить багаторічний досвід роботи лікарів-психотерапевтів усіх країн, в основі більшості проблем людини лежать не захворювання, а дефекти обізнаності і поломки світосприйняття, що породжують первинний синдром дезадаптації, який надалі запускає механізми первинної компенсації, а згодом і декомпенсації соматичного здоров’я. Причина розвитку цього стану криється в змінюється умові довкілля і запізнювання пізнання людиною це зміна. В результаті такого запізнювання виникає дисоціація реально навколишнього світу і уявлень про нього, що призводить до некоректної оцінки навколишньої дійсності і власної особи.

У своїй роботі я роблю наголос на відтворення реальної обстановки простору, що оточує Вас, з його багатогранністю і складністю комунікативних зв’язків на рівнях вербальних і кінестетичних контактів. Я надаю Вам можливість самостійно вибирати шляхи рішення ситуацій, що склалися. Моє завдання – лише підказати можливі варіанти вирішення проблеми.

У Вас виникло бажання жити краще, але Вам щось заважає? Вам здається, що все зламано і втрачено? Ми разом перевернемо Ваше світосприйняття. Велика дорога розпочинається з першого кроку. Життя розпочинається з Вашого бажання жити. Ви хочете жити добре, так допоможіть собі це робити.

Освіта

ДГМА

1991 -1997 лікувальна справа

ДГМА

1997-1998 психіатрія

ХМАПО

1998-1998 психотерапія
Немає затверджених відгуків для показу!